Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Εκπαιδευτική επίσκεψη απόφοιτων στο Taste Academy

Την Τετάρτη 11 Μαϊου 2022 το Δ3 Λυκείου του Τομέα Γεωπονίας , Ειδικότητα Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Ι.Ε.Κ. Taste Academy.

Οι τελειόφοιτοι μαθητές του σχολείου μας, συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους κυρία Παναγιωτάκη Αθανασία και την κυρία Φραγκάκη Χριστίνα συνεργάστηκαν με σπουδαστές της σχολής μέσα σε επαγγελματικούς χώρους, όπου χρησιμοποίησαν εργαλεία μαγειρικής, σκεύη και λοιπό εξοπλισμό.

Με την οργάνωση και καθοδήγηση του Chef Δημήτρη Κάτσιου τα παιδιά κατάφεραν να δημιουργήσουν παραδοσιακές συνταγές που είχαν ως βάση τα λαχανικά της εποχής και το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν υπέροχο. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με τη δομή του χώρου και τη δουλειά που χρειάστηκε να γίνει, εφόσον αξιοποίησαν στο έπακρο τις γνώσεις και την εμπειρία τους στο Εργαστήριο Μαγειρικής του σχολείου και πήραν μία γεύση του εκπαιδευτικού και επαγγελματικού τομέα που αρκετοί από αυτούς προτίθενται να ακολουθήσουν.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Κάτσιο για την πολύτιμη βοήθειά του στην κουζίνα, τον κύριο Σπανάκη για τις πληροφορίες που έδωσε στα παιδιά, την κυρία Παπαντωνάκη για την οργάνωση και υλοποίηση της επίσκεψης, καθώς και τους σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. για την άψογη συνεργασία, το ομαδικό κλίμα και τη φιλικότητά τους απέναντι στους μαθητές.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας στα μαθήματά τους κατά την εξεταστική περίοδο και καλή σταδιοδρομία σε ό,τι κι αν επιλέξουν στην πορεία της ζωής τους.