Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη «ΡΟΔΑΥΓΗ»

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 οι μαθητές της Δ Λυκείου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Σωματείο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με νοητική υστέρηση «Ροδαυγή».

Κατά την άφιξή μας εκεί, μας υποδέχτηκε η κυρία Τσέκου Φανή, κοινωνική λειτουργός στη μονάδα και η κυρία Μωραϊτη Μαρία, Διευθύντρια της μονάδας, οι οποίες μας ξενάγησαν στους χώρους και κατόπιν γνωριστήκαμε με τους φιλοξενούμενους της μονάδας. Τα παιδιά είδαν από κοντά τα εργαστήρια μαγειρικής, εικαστικών, τον χώρο κηπουρικής και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σύντομο θεατρικό, να τραγουδήσουν και να χορέψουν όλοι μαζί.

Γίναμε όλοι μία πολύ ευχάριστη παρέα και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην εμπειρία αυτή.

Την εκπαιδευτική επίσκεψη οργάνωσε η κυρία Φραγκάκη Χριστίνα, σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού στη σχολική μονάδα και συνόδεψαν η κυρία Φραγκάκη, η κυρία Μπραγουδάκη Αγγελική, κοινωνική λειτουργός στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Ηρακλείου καθώς και η Μαρία Πατέλλη, η οποία είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας στο ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ και πραγματοποιεί την πρακτική της στο σχολείο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Μωραϊτη Μαρία και Τσέκου Φανή για την ενδιαφέρουσα και όμορφη επίσκεψη στους χώρους της «Ροδαυγής».