Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

2ος Παγκρήτιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Φωτογραφίας

Το σχολείο μας συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον 2ο Παγκρήτιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας με θέμα «Ιστορίες χεριών & επαγγελμάτων» που διοργανώθηκε κατά το τρέχον σχολικό έτος από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 402 φωτογραφικά έργα 150 μαθητών και μαθητριών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχολικών μονάδων από όλη την περιφέρεια της Κρήτης με την ουσιαστική υποστήριξη των υπεύθυνων εκπαιδευτικών.

Το σχολείο μας απέσπασε τον 1ο τιμητικό έπαινο με το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ιδιαίτερα αυτούς που διακρίθηκαν και τα έργα τους θα συμπεριληφθούν στην έκθεση φωτογραφίας! 

Καλλέργη Τζωρτζίνα Α΄ Λυκείου

Μαλλιαράκη Μαρία Δ΄ Λυκείου

Μελεσανάκη Ελευθερία Β΄ Λυκείου

Παπαγιανάκης Γεώργιος Γ΄ Λυκείου

Παριζώ Οδυσσέας Γ΄ Λυκείου

Συκαλιά Μαρία Β΄ Λυκείου

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί:

Σακελλάρη Ελένη

Πλεξουσάκη Ελένη

Χριστογιάννη Πανωραία

Η έκθεση των διακριθέντων έργων του Διαγωνισμού και η Τελετή Απονομής θα λάβει χώρα την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα «Μ. Καρέλλης» (2ος όροφος) στο κτήριο Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου στην οδό Ανδρόγεω 4 στο Ηράκλειο.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: 18:00-21.30

Έναρξη Τελετής Απονομής: 19:00