Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Green Actions - Εκπαιδευτική Επίσκεψη

Τη Δευτέρα 04/03/2024 τα τμήματα του τομέα Γεωπονίας Δ4 και Δ5 Λυκείου του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ επισκέφτηκαν το σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα «Green Actions», το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη το Χωστό.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την υπεύθυνη του καταστήματος, κυρία Νίκη, για τα προϊόντα και τον εξοπλισμό που πωλούνται στο κατάστημα, τα άνθη-φυτά τα οποία προμηθεύονται ιδιώτες και επιχειρήσεις και τους τρόπους καλλιέργειας, σποράς, φύτευσης και συγκομιδής λαχανικών, φρούτων κ.ο.κ.

Τα παιδιά άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την υπεύθυνη του καταστήματος, εξέφρασαν τις απορίες τους και δέχτηκαν και δωράκια για την επίσκεψή τους εκεί.

Την εκπαιδευτική επίσκεψη συντόνισαν και συνόδευσαν ο κύριος Σκεπεταράκης Αντώνης, καθηγητής Γεωπονίας στη σχολική μονάδα και η κυρία Φραγκάκη Χριστίνα, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο σχολείο.

Ευχαριστούμε πολύ τους καθηγητές και την υπεύθυνη του καταστήματος, κυρία Νίκη, για τις πολύτιμες πληροφορίες και την καθοδήγηση που έδωσαν στα παιδιά.