Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΦΡΟΝΤΙΔΑΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΜΟΡΦΗ

        Στα πλαίσια της προαγωγής της εξωστρέφειας του σχολείου μας και της ενίσχυσης της αυτοφροντίδας των μαθητών μας, μας επισκέφτηκαν οι καθηγήτριες και οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΜΟΡΦΗ, οι οποίοι μας παρείχαν αφιλοκερδώς και με μεγάλο ενθουσιασμό υπηρεσίες κομμωτικής και περιποίησης άνω άκρων από τα τμήματα κομμωτικής και αισθητικής ενώ και το παιδαγωγικό τμήμα ετοίμασε και παρουσίασε ένα δρώμενο στην αυλή του σχολείου μας για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας. Από την επίσκεψη αυτή τα παιδιά έλαβαν μεγάλη χαρά για τη φροντίδα που τους παρασχέθηκε ενώ και οι σπουδαστές με τη σειρά τους δε σταμάτησαν να δουλεύουν για την παροχή των υπηρεσιών τους σε όσο πιο πολλά παιδιά μπορούσαν, με ιδιαίτερη θέρμη και προσήλωση.

        Ευχαριστούμε θερμά το ΙΕΚ ΜΟΡΦΗ για το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που το διακατέχει, για την ανιδιοτελή προσφορά του στους μαθητές μας και τη φροντίδα και την αγάπη που έδειξαν για το σχολείο μας, δηλώνοντας παρόν ως αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
    Ακόμη, θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρίες ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΚΟΡΩΝΗ ΑΕ, για την υποστήριξή τους και την πλαισίωση της δράσης μας, χωρίς τη συμβολή των οποίων η δράση μας δε θα ήταν η ίδια.