Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

'Εναρξη σχολικής χρονιάς - Αγιασμός 13 Σεπτεμβρίου 2021

 Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9.30 στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας, με την παρουσία των  ιερέων της εκκλησίας και των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών. Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για τους/τις μαθητές/τριες που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, ο δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος δεν έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα και διενεργείται εφόσον είναι συμβατός με τον βαθμό και το είδος της αναπηρίας ή και της ειδικής εκπαιδευτικής ανάγκης του/της μαθητή/τριας.  



Τέλος, θα θέλαμε  να στείλουμε στους μαθητές τις ευχές μας για μια απροβλημάτιστη και δημιουργική σχολική χρονιά διαφορετική από εκείνη που πέρασε και πολύ κοντινή σε εκείνες που ζούσαμε πριν τον Covid-19!