Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη για την απασχόληση των αποφοίτων
του σχολείου μας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε το σχολείο μας με θέμα τις δυνατότητες απασχόλησης των αποφοίτων του Ε.Ν.Ε.Ε.ΓΥ-Λ.

Οι γονείς και κηδεμόνες, οι μαθητές, αλλά και το προσωπικό του σχολείου μας ενημερώθηκαν από την Προϊσταμένη του Γραφείου Εργασίας Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων του ΟΑΕΔ, κα Τσιμητάκη Μαρία, σχετικά με τη λειτουργία του Γραφείου Εργασίας Ε.Κ.Ο. και τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης των μαθητών μας στα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ που αφορούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Την ευχαριστούμε θερμά για την εμπεριστατωμένη και ουσιαστική ενημέρωση, καθώς και για την αναλυτική απάντηση στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε από την κα Σπυριδάκη Κατερίνα, εκπρόσωπο του ΚΕ.Σ.Υ. Ηρακλείου (Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού), για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας απασχόλησης ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την οποία πρόκειται να υλοποιήσει το ΚΕ.Σ.Υ., σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Η τηλεδιάσκεψη δε θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της συναδέλφου κας Άννας Μακρή, την οποία ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την τεχνική υποστήριξη.