Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ωράριο λειτουργίας σχολείου για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο

 Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, και συγκεκριμένα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, το σχολείο μας θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη με ωράριο από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.
Με εξαίρεση την Πέμπτη 15/08/2024 που θα μεταφερθεί την Παρασκευή 16/08/2024.

Σας ευχόμαστε ένα ευχάριστο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Με εκτίμηση,
ΕΝΕΕΓΥΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων - "Λαϊκή τέχνη και παράδοση: Oι θησαυροί της Κρήτης"

Στα πλαίσια του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων ο συντονιστής Νικόλαος Αγγουρίδης και οι εκπαιδευτικοί Ειρήνη Γωνιανάκη και Μαρία Γεωργαντά σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα πολιτιστικών θεμάτων “Λαϊκή τέχνη και παράδοση: Oι θησαυροί της Κρήτης” που εκπονήθηκε στη διάρκεια του σχολικού έτους με τη συμμετοχή 12 μαθητών του σχολείου μας μέσα από εκδρομές και δημιουργικές δράσεις. Μέσα από τη συνεργασία και την ομαδικότητα εξερευνήσαμε τις διάφορες μορφές λαϊκής τέχνης, την παράδοση, τα υλικά, εμπνευστήκαμε και ανακαλύψαμε περαιτέρω αυτή τη σημαντική πτυχή της τοπικής πολιτισμικής κληρονομιάς.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Τελετή Αποφοίτησης 2024

 Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΝΕΕΓΥΛ Ηρακλείου σας προσκαλούν την Πέμπτη 20/6 2024 το απόγευμα στις 7:30 μμ στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Δ' Γυμνασίου και Δ ' Λυκείου που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας.

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά και κέρασμα από το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.

Με την παρουσία σας θα μας τιμήσετε.